Tarih: 17.10.2024 14:37

İzmir Sanat Söyleşileri’nin ikinci konuğu, Ataol Behramoğlu

Facebook Twitter Linked-in

İzmirli edebiyatseverler tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İzmir Sanat Söyleşileri’nin ikinci konuğu, usta yazar Ataol Behramoğlu olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Şube Müdürlüğü tarafından 23 Ekim’de İzmir Sanat’ta düzenlenecek söyleşi, katılımcılara edebiyat dolu bir akşam yaşatacak.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği İzmir Sanat Söyleşileri, usta yazar Ataol Behramoğlu ile devam ediyor. İzmirli şair Tuğrul Keskin’in moderatörlüğünde, 23 Ekim günü, İzmir Sanat’ta gerçekleştirilecek söyleşi, saat 18.45’te trio dinletisi ile başlayacak. Tuğrul Keskin’in sunumu ve Ataol Behramoğlu’nun söyleşisi ile devam edecek etkinlikte, soru cevap bölümü de yer alacak.
 
İzmir Sanat Söyleşileri
İlki 27 Eylül’de düzenlenen İzmir Sanat Söyleşileri’nin ilk konuğu, şair ve yazar Ahmet Ümit olmuştu. Tanınmış edebiyatçı ve sanatçıları İzmirlilerle buluşturmaya devam edecek İzmir Sanat Söyleşileri’nde, kültür, sanat ve gündem üzerine sohbet etmenin yanı sıra o gün ağırlanacak konuğun güncel üretimlerine ve sanat yaşamına dair sohbetler de gerçekleştiriliyor.

İzmir,İzmir Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —