Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

AK Partili Sürekli, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi

AK Partili Sürekli, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi

GÜNDEM 17.10.2022 11:24:23 0
AK Partili Sürekli, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi

İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü öğrencilerine konuk oldu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İl Başkanı Sürekli, İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ile birlikte İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü öğrencilerinin Balçova'da gerçekleştirdiği programa katıldı.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Sürekli, üniversiteli gençlerin ilgilerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Gençlerin siyasette daha çok yer almaları gerektiğini ifade eden Sürekli, şu değerlendirmelerde bulundu:

"AK Parti olarak teşkilatımızın tüm birimlerinde gençlerimize önemli görevler veriyoruz. Ülkemizin yarınlarını oluşturacak gençlerimizin siyaset arenasında çok daha fazla yer almasını istiyoruz. Gençlerimizin akıl dolu sorularını içtenlikle yanıtladık ve düşüncelerimizi, politikalarımızı ayrıntılarıyla anlattık. Gerek ülkemizin gündemi gerekse de partimizin çalışmalarını yakından takip etmelerinden mutluluk duyduk.

Gençlerin apolitik olduğu yönünde oluşturulmak istenen algıya kesinlikle katılmıyorum. Gündemi ve siyasi partilerin çalışmalarını gayet iyi takip ediyorlar. Geçmişten kopuk değiller ve müthiş bir enerjileri var. Bu enerjiyi bizlere de yansıtıyorlar. Ben yarınlarımızı oluşturacak gençlerimize her zaman güvendim ve bu programda da onlara olan güvenim, umudum perçinlendi."

Siyaset Platformu Başkanı Oğuzhan Yıldırım da düzenledikleri programlarda siyasilerle bürokratları ağırladıklarını belirterek, siyasilerin ve bürokratların gözlerinin içine bakarak sorular yöneltmenin çok farklı bir deneyim olduğunu bildirdi.


Çarşamba 17.2 ° / 8.9 °
Perşembe 19.6 ° / 10 °
Cuma 24.8 ° / 9.3 °