Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

MEHMET ERTAŞ, ŞİMDİDEN GÖNÜLLERE TAHT KURDU

Ertaş;; Zeytinli, Kadıköy ve Gümrük Pazarı Esnaf Ziyaretinde Büyük İlgi

SİYASET 20.02.2024 11:16:00 0
MEHMET ERTAŞ, ŞİMDİDEN GÖNÜLLERE TAHT KURDU

Ertaş; Zeytinli, Kadıköy ve Gümrük Pazarı Esnaf Ziyaretinde Büyük İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Ertaş; Edremitli vatandaşların gönlünü şimdiden aldı. Güler yüzlülüğü ve Edremit aşkı ile çalışmalarını sürdüren Ertaş, her yerde başkan gibi karşılanıyor.

Edremit Gümrük, Kadıköy ve Zeytinli Pazarlarında vatandaş ve pazarcı esnası ile bir araya gelen Ertaş; ilgiden çok memnun olduğunu, vatandaşların gözlerinden ve sözlerinden bunu anladığını söyledi.

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, Esnaf ziyaretlerinde halk ile kucaklaştıklarını, herkesin başkanlık konusuna çok sıcak baktıklarını ifade etti ve birliktelik vurgusu yaparak, hayalinin Edremit’in çağdaş, katılımcı bir anlayışla yönetilmesi gerektiğinin de altını çizdi. 
Yıllarca belediye Başkan Yardımcılığı ve CHP’de görev yaptığını dile getiren Ertaş; “ Memleketime hizmet etme onurunu yaşadım. Şimdi de sizlere belediye başkanı olarak hizmet edebilmek için bu yola çıkmış bulunuyorum. Bana verdiğiniz destek için sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Bizim hayallerimiz var. Bizim hayallerimiz Edremit’in çağdaş, katılımcı bir anlayışla yönetilmesi. Çevreye duyarlı,  insan kadar doğayı, zeytini savunan, koruyan bir anlayış. Emekten, esnaftan çiftçiden yana olan bir anlayış. Tarımı, turizmi önceleyen, bu arada da Edremit’te  doğayla barışık yatırımlara açık tutan, bunlar için cazibe merkezi haline getiren bir anlayış. Edremit bu anlayışı hak ediyor. Bu iş için, bu amaç için yola çıktık” dedi. 
Ertaş; “ Edremit ezelden beri Kuva-yı Milliye’nin başkentidir. O yüzden şunu da özellikle belirtmek istiyorum. Biz Atatürk’ün gençliğiyiz. Biz Kuvvacıyız, biz devrimciyiz. Edremit’e yepyeni bir çehre kazandırmak için yola çıktık. Bu amaç uğurunda mücadele edeceğiz. Buradan sizlere söz veriyorum! “ diye konuştu. 
Ertaş; “Pazar ziyaretlerimize doğup büyüdüğüm beldem Zeytinli’de başladık. İlçe başkanımız Av. Emin Yalçıntaş ve kıymetli yol arkadaşım Ahmet Özkoca ile birlikte esnaflarımız ve mahalleli dostlarımızla bir araya geldik. Her biriyle tek tek sohbet edip önerilerini dinledik. Esnaf ve vatandaşlarımızın yandayız. Pazar ziyaretlerimizin ikinci durağı olan Kadıköy pazar yerimizde esnaf ve vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleme fırsatı bulduk. Kadıköy’ümüzün tüm sorunlarını biliyor, çözüm için Biz Varız diyoruz. Günlük ziyaretlerimizin son bölümünde Tuzcumurat Mahallemizde pazar esnafı ve vatandaşlarımızla birlikteydik. Tüm istek ve taleplerini dinleyip, Biz Varız az kaldı geliyoruz dedik” dedi.


Salı 18.6 ° / 6.2 °
Çarşamba 17.2 ° / 8.9 °
Perşembe 19.6 ° / 10 °