Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

MEHMET ERTAŞ: HACIARSLANLAR VE ÇAMCI KARARINI VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş dün Akşam Hacıarslanlar ve Çamcı Kırsal Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

SİYASET 17.02.2024 19:44:00 0
MEHMET ERTAŞ:  HACIARSLANLAR VE ÇAMCI KARARINI VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş dün Akşam Hacıarslanlar ve Çamcı Kırsal Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahallele halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Ertaş'a Halk yüksek sesle ,1 oy dahi başka partiye gitmeyeceğini dile getirdiler.

Hacıarslanlar ve Çamcı Kırsal Mahallelerinde bir araya gelen Ertaş ve ekibi yoğun ilgi sonrası   miting yaptı.  Ertaş;" Bu akşamki programımızın ilk bölümünde Hacıarslanlar ve Çamcı Kırsal Mahallelerimizde yaşayan kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldik.Hoşgörü  ve nezaket timsali canlarımızın tüm taleplerini aldık. Uygulamak için 1 Nisan'ı bekliyoruz" dedi.

Mehmet Ertaş: Hedefimiz net, biz kazanacağız 
Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, her gittiği yerde Başkan gibi karşılanıyor. Yıllardır zaten gönüllerin başkanı olan Mehmet Ertaş 31 Martta Belediye Başkanı olarak Edremit’in en mütevazi, en insancıl ve en hayvansever başkanı olarak tarih yazacak.

Edremit’i ve Edremit Halkını çok iyi tanıdığını söyleyen Ertaş; “Hedefimiz net, biz kazanacağız” diye konuştu.

Halkçı Belediyecik için öncelikle hedeflerinin Yerel Ekonomik Kalkınma Politikası, Kent ve Çevre Politikası olacağının altını çizen Ertaş; “  Yerel yönetim anlayışımız, çoğulcu demokrasiyi ve katılımcılığı esas alacaktır.  Belediyemiz, bir arada huzurlu yaşamın güvencesi olacaktır” dedi.

Edremit’te yerel yönetimde en başarılı ekibi kurduklarını dile getiren Ertaş; “ Tüm görevlendirmeleri, liyakat kurallarına ve şeffaflık ilkelerine göre gerçekleştireceğiz. Belediyemiz hiçbir ayrım olmaksızın bütün yurttaşlarımıza eşit hizmet sunacak. Kimseyi dışlamayacağız. Adil, tarafsız ve etkin belediyeciliği Edremit’te hâkim kılacağız. Şeffaf yönetim sözde kalmayacak.   Bütçe uygulama sonuçları herkesin erişimine açık tutulacak. Şeffaflığı ve hesap verebilirliği yönetim kültürü haline getireceğiz” dedi.

Belediyelerin kaynaklarını güçlendireceklerini kalın harflerle çizen Ertaş; “ Kaynakları, halkın ihtiyaçları doğrultusunda, etkin ve verimli kullanacağız. Belediye harcamalarında israfa, savurganlığa yer vermeyeceğiz. Kamu kaynaklarını, sadece yurttaşlara hizmet sunmak amacıyla kullanacağız. Uzlaşacağız, kavga etmeyeceğiz. Yerel yönetimde ortak aklı oluşturmak için, tüm paydaşları, her kesimden yurttaşı dinleyeceğiz. Çoğulcu demokrasiyi ve katılımcılığı, yerel yönetimde hâkim kılacağız” diye konuştu.


Salı 18.6 ° / 6.2 °
Çarşamba 17.2 ° / 8.9 °
Perşembe 19.6 ° / 10 °