Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Gazeteci Kadir Aydınışık neden Muhtar adayı olduğunu açıkladı

Edremit Camivasat Mahallesi Muhtar adayı Gazeteci Kadir AYDINIŞIK 31 Mart Yerel seçimlerde neden aday olduğunu açıkladı

SİYASET 11.03.2024 12:15:00 0
Gazeteci Kadir Aydınışık  neden Muhtar adayı olduğunu açıkladı

Balıkesir’in Edremit İlçesi Camivasat Mahallesi için 31 Mart Yerel Seçimlerde Muhtar adayı olan yaklaşık 30 yıldır Körfezde ve Balıkesir’de gerek yerel gerekse ulusal basında  görev yapan ve son olarak TRTHaber,DHA ve bölgenin resmi sitelerinden olan Körfezin Nabzı. COM internet sitesinin imtiyaz sahibi ve  Sarı Basın Kartı olan Gazeteci Kadir Aydınışık ; Camivasat Mahallesi  Muhtar adayı  olmam için yoğun talepler  üzerine aday olduğunu söyledi. 
Camivasat Mahallesi  Muhtar adayı Gazeteci  Kadir Aydınışık, muhtarlığın makam ve mevkiden öte, vatandaşların her derdine koşan, mahallesini güzelleştirmek ve eksikliklerini gidermek için gece gündüz çalışılan halka hizmet makamı olduğunu belirtti.

Muhtar Adayı Gazeteci  Kadir Aydınışık “Sizinle birlikte yaşadığımız Camivasat Mahallemizin daha iyi hizmetleri alabilmesi, daha da güçlenmesi, gelişmesi için aday oldum. Sadece bir muhtar adayından öte, bir kardeşiniz, bir komşunuz, bir evladınız olarak, yıllardır bir gazeteci dostunuz olarak edindiğim tüm bilgi, birikimi mahallemizi daha güzel, adına yakışır şekilde tüm hizmetleri alabilen Modern bir Mahalleye kavuşturmak için adayım. Mahallemizin ihtiyaçlarını biliyor ve çözüm üretmek için burada olacağım. Birlikte yaşadığımız Camivasat Mahallemizi daha yaşanabilir, birlikte elele vererek başarılı olacağımıza inancım tamdır. Muhtarlık kapısını, halka hizmet, vatana hizmet kapısı görev bilinciyle, mahallemize, size hizmet için desteklerinizi bekliyorum. Camivasat Mahallemiz için elele birlikte daha güzel günlere” açıklamasında bulundu.
Son olarak sadece memleket sevdası için muhtar adayı olduğunu belirten Camivasat Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci  Kadir Aydınışık, “Amacım mahalleme güzel hizmetler kazandırmak. Bu sebeple ‘Yalansız ve Menfaatsiz Sadece Halka hizmet Vatana hizmet Sevdası İçin Adayım’ sloganı ile bu yola çıktım. Camivasat Mahallemizi layık olduğu yere getirmek için bu adaylığımda desteklerinizi bekliyorum. Halkımızın içi rahat olsun. Mahallemiz için güzel ve sevinçli günler yakındır” ifadelerini kullandı.

Haber Emre Nuray


Pazartesi 21.6 ° / 11.6 °
Salı 15.4 ° / 12.4 °
Çarşamba 14.1 ° / 9.6 °