Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

ERTAŞ “ SÖZ VERİYORUM HEP BERABER GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisinden Edremit Belediye Başkan aday adayı olan işadamı Mehmet Ertaş Rakipleriyle arasındaki farkı açmaya başladı. Mehmet Ertaş;”Gümbür gümbür geliyoruz. Az kalkdı güzel günler çok yakın”

SİYASET 15.12.2023 11:02:00 0
ERTAŞ “ SÖZ VERİYORUM HEP BERABER GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisinden Edremit Belediye Başkan aday adayı olan işadamı Mehmet Ertaş Rakipleriyle arasındaki farkı açmaya başladı. Mehmet Ertaş;”Gümbür gümbür geliyoruz. Az kalkdı güzel günler çok yakın”

CHP’nin Edremit Körfezdeki güçlü isimlerinden bölgenin sevilen sayılan işadamlarından Mehmet Ertaş Edremit’i özlenen güzel günlere kavuşturmak  için aday adayı olduğunu söyledi Ertaş ; Ben ve ekibim adına tüm Edremitli hemşehrilerime söz veriyorum hep beraber güzel günler göreceğiz ”dedi.

Gerek iş hayatındaki başarısı, gerekse partideki ağırlığı ile öne çıkan Mehmet Ertaş 7’den 70’e herkes tarafından sevilen sayılan bir isim olarak dikkat çekiyor. Adaylığı ile ilgili konuşan Mehmet Ertaş “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Edremit yaratabilmek için bir yola çıktık. 25 yıllık siyasi ve 32 yıllık iş hayatımda edindiğin tecrübeler için Edremit’imiz için aday olmayı istedim. Biz bu yola bir ekip olarak çıktık. Ayakları sağlam, hedefleri sağlam bir ekip”dedi.

Mehmet Ertaş Edremitli hemşehrilerine seslenerek “Sizlerin desteği ve güveni ile 31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin arefesinde İl olmasına bir adım kalan Cennet Edremit'imizi, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak en üst seviyelere yükseltmek ve marka değeri yüksek bir şehir yaratmak için, dürüst, şeffaf, günenilir bir yönetim ve yönetişim anlayışı ile Edremit Belediye Başkan aday adaylığı sürecini başlatmış bulunuyoruz.  Çıktığımız bu kutsal yolda siz değerli hemşehrilerimizin vereceği destek ve güvene, şahsım, ailem adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. El ele güzel günler göreceğiz, ben ve ekibim adına söz veriyorum”dedi.  

Aday adaylığı başvurusundan sonra Mehmet Ertaş ;bir dakika boş kalmayarak adım Edremit’in her köşesine ulaşmaya çalışıyor. 

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ertaş Edremit’te bulunun oda başkanlarını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Mehmet Ertaş ”Edremit’in değerli esnaf oda başkanlarını ziyaret ettik. Göreve geldiğimizde hep beraber yaşadığımız memleketimiz için çalışacağız. Arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Kendilerine gösterdikleri ilgiden, alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Kendileri odaları ile ilgili, Edremitimiz ile ilgili sorunları dile getirdi. Hepimizin ortak amacı, hedefi Edremit’i daha yaşanabilir, daha huzurlu hale getirmek. El ele verip, hep beraber bunu başaracağız” dedi.


Salı 18.6 ° / 6.2 °
Çarşamba 17.2 ° / 8.9 °
Perşembe 19.6 ° / 10 °